Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

Nebuló Általános Iskola és Gimnázium

Egészségnapot tartottunk iskolánkban.

Iskolánk gyerekei Planetáriumi előadással, fagyizással vattacukorral, ügyességi versenyekkel, Mekizéssel, aszfaltrajzversennyel ünnepeltek.

2024.05.25-én Játékos Városjáráson a Nebuló Általános iskola és Gimnázium "Nebuló" csapata 2. helyezést ért el a középiskolások kategóriájában. A téma 200 éves Miskolci Nemzeti Színház volt.

Csapat tagjai:
Szűcs Flóra
Bakonyi Gábor
Szabó Adrienn
Háj Angelika

Kísérőtanár: Muránszky Istvánné

Iskolánk 8. osztályos tanulói remekeltek a megyei történelemversenyen. A 41 fős megmérettetésen Szathmáry-Rácz Ádám 4., Kádár Marcell 11-12. és Barna Benjamin 13. helyezést ért el. Nagyon büszkék vagyunk rájuk és szeretettel gratulálunk nekik, valamint felkészítő tanáruknak, Muránszky Istvánné Füri Magdolna Tanárnőnek.

Iskolánk újabb csodás eredménnyel büszkélkedhet. Molnár Szabolcs, 10. osztályos tanulónk a Mozaik Országos Tanulmányi Versenyen Kémia tantárgyból 2. helyezést ért el! Nagyon büszkék vagyunk rá és ezúton is szeretettel gratulálunk neki, valamint felkészítő tanárának, Madarassi Márk Tanár Úrnak!

Diákjaink a digitális témahét keretében az órákon különböző platformokon, játékos keretek között, interaktív formában sajátították el a tananyagot, vagy gyakorolták a megszerzett ismereteket. A gyerekek osztályonként digitális játszótér keretében ismerkedhettek a robotok programozásával.

A költészet napján interaktív módon emlékeztek meg az alsósok József Attila életútjával és költészetével. Izgalmas vetélkedő zárta a napot

Iskolánk alsó tagozatos diákjai Tavaszköszöntő népdaléneklési versenyen mutatták be tehetségüket. Mindenki jól szerepelt. Gratulálunk a résztvevőknek

Iskolánk alsó tagozatos diákjai állatasszisztált foglalkozáson vettek részt. Királylány, a fekete mudi kutyus elvarázsolt mindenkit. A gyerekeknek játékos feladatokkal tarkított, eseménydús találkozásban volt része.

Iskolánk tanulói állatasszisztált foglalkozáson vettek részt. Királylány, a fekete mudi terápiás kutyus elvarázsolt mindenkit.

A magyar népmese napja alkalmából iskolánk alsó tagozatosai rajzokat készítettek
ismert mesékről.
A Mathias Corvinus Collegium meghívására egy ismeretterjesztő napon vettek részt
iskolánk 8 - 10 évfolyamos diákjai.

 

Bemutatkozás 

"Alkotni könnyebb, ha a szellem szabad!"

Emberközpontú értékrendünk, tanulóink sokoldalú fejlesztésében, valamint az egyéni tehetségek kibontakoztatásában rejlik. Pozitív megerősítéssel, hátránykompenzációval, önismeret és az elfogadás kialakításával valósulnak meg elveink.

Képzések, képzési területek

Általános iskolai nevelés-oktatás

1-8. évfolyamon emelt természettudományi orientált képzés, SNI-s tanulók fogadása pedagógiai program szerint.

4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás

Emelt képzés: emelt kémia, emelt vizuális kultúra és mozgóképkultúra és médiaismeret oktatás SNI-s tanulók fogadása pedagógiai program szerint.


Hírek iskolánk életéből

Az alsós gyermekeink érdeklődési körének megfelelő természetismeret tantárgyba beépíthető interaktív órán vettek részt. Betekintést nyertek az őslények, ősmaradványok és a csodálatos kőzetek, ásványok világába. Barangolást tehettek a régmúlt Pannon tenger és élővilág környezetébe, a kiállítás megtekintésével, mozgalmas feladatokat, applikációkkal, számítógépes játékokkal.

November 2-án, verőfényes napsütésben tanulmányi kiránduláson vettünk részt Répáshután, ahol erdei túra, szarvasbőgés gyarapította ismereteinket az őszi évszakról. Ez a kirándulás kapcsolódik a természettudományi képzésünk terepgyakorlatához is.

A Halloween party hagyományőrző programjaink egyike. Évről-évre, jelmezes felvonulással és játékos vetélkedőkkel ünnepeljük. Jókedv, móka, kacagás.

Kedves felvételizők! Iskolánk november 23-án 13:00 órától nyílt napot tart. Kémiai látványshow (laboratóriumi kísérletek). A részvételről igazolást adunk. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő 8. osztályost.

 


Az iskola elérhetőség, telephelyei

Nebuló Általános Iskola és Gimnázium
Székhely: 3533 Miskolc, Téglagyári út 2.
Képviselője, titulusa: NAGY TIBOR, igazgató

Kapcsolat:
E-mail cím: eselyter.oktatasszervezo@gmail.com
Telefon: +3630 732 2515
Egységes működési engedély 2023.: BO/05/01090-3/2023
OM:028994
Az intézmény weboldala: https://www.nebuloiskola.hu/

Székhelyintézmény Nebuló Általános Iskola és Gimnázium Miskolc
Miskolc, Téglagyári u. 2.