Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

Magiszter Tiszavasvári

A leendő első osztályos tanító nénik meghívást kaptak a Katica csoporttól egy délelőtti mesefoglalkozás megtekintésére. A nagycsoportos óvodások nagy lelkesedéssel adták elő a "Gomba alatt" című zenés mesét.

A Magiszter Óvoda és Általános Iskola valamennyi tanulója, dolgozója és szülői közössége fájó szívvel búcsúzik Kerekes Attila tanár úrtól. Egy igazi példamutató pedagógust, kollégát veszítettünk el, aki nagyon fog közülünk hiányozni! Emlékét kegyelettel megőrizzük.

 

 

Hagyományainkhoz híven idén is megtartottuk a csibeavatónkat. Résztvevő tanulóink és tanáraink nagy izgalommal várták már ezt a napot.

Gyermeknapi adománygyűjtést szervezett a Győrújfalu SE az Örökbe fogadok egy ovit
kampányban. Az idei gyermeknap alkalmából célul tűzték ki, hogy berendezik a Magiszter
Tiszavasvári Ovi udvarát a közelgő tavaszra és nyárra gondolva.

Felzárkóztató általános iskolai képzés indul a Magiszter Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Tiszavasvári Tagintézményében.

Bemutatkozás - Tiszavasvári Tagintézmény

"Együtt az úton." A Magiszter Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Tiszavasvári Tagintézménye 2 óvodai épületben és 3 iskolai épületben várja a gyerekeket. Óvodai és iskolai pedagógusaink elkötelezettek, szakmailag képzettek. Gyermekbarát környezetben várják a 3-14 éves gyerekeket. Óvodánk saját fejlesztésű referencia-programja a „Szó-beszéd.com”. Ezzel a nyelvi hátrányok kezelésére, a magyar szókincsbővítésre fektetünk nagy hangsúlyt.

Általános iskolánkban az alapkészségek intenzív fejlesztésére, humánus tanár-diák-szülő kapcsolatra törekszünk. Igyekszünk elfogadó, pozitív légkört teremteni és a folyamatos tevékenykedtetésre, játékosságra épített tanulást részesítjük előnyben. Transzlingváló pedagógiánk lehetővé teszi a tanulók anyanyelvének - a romaninak - tanórai használatát.


Képzések, képzési területek

Óvoda

Minden óvodai csoportban 3 felnőtt – óvónő, óvodai asszisztens és dajka foglakozik
napközben a gyerekekkel.

Általános iskola

Az iskola 1.-8. osztálya normál tantervű oktatást biztosít a 6-14 éves korosztály számára.