Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

Magiszter Tiszavasvári

Gyermeknapi adománygyűjtést szervezett a Győrújfalu SE az Örökbe fogadok egy ovit
kampányban. Az idei gyermeknap alkalmából célul tűzték ki, hogy berendezik a Magiszter
Tiszavasvári Ovi udvarát a közelgő tavaszra és nyárra gondolva.

Felzárkóztató általános iskolai képzés indul a Magiszter Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Tiszavasvári Tagintézményében.

Bemutatkozás - Tiszavasvári Tagintézmény

"Együtt az úton." A Magiszter Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Tiszavasvári Tagintézménye 2 óvodai épületben és 3 iskolai épületben várja a gyerekeket. Óvodai és iskolai pedagógusaink elkötelezettek, szakmailag képzettek. Gyermekbarát környezetben várják a 3-14 éves gyerekeket. Óvodánk saját fejlesztésű referencia-programja a „Szó-beszéd.com”. Ezzel a nyelvi hátrányok kezelésére, a magyar szókincsbővítésre fektetünk nagy hangsúlyt.

Általános iskolánkban az alapkészségek intenzív fejlesztésére, humánus tanár-diák-szülő kapcsolatra törekszünk. Igyekszünk elfogadó, pozitív légkört teremteni és a folyamatos tevékenykedtetésre, játékosságra épített tanulást részesítjük előnyben. Transzlingváló pedagógiánk lehetővé teszi a tanulók anyanyelvének - a romaninak - tanórai használatát.


Képzések, képzési területek

Óvoda

Minden óvodai csoportban 3 felnőtt – óvónő, óvodai asszisztens és dajka foglakozik
napközben a gyerekekkel.

Általános iskola

Az iskola 1.-8. osztálya normál tantervű oktatást biztosít a 6-14 éves korosztály számára.