Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

Magiszter Debrecen

Bemutatkozás - Debreceni Tagintézmény

„Vegyétek észre, ha egy gyermek különleges. Nem azért különleges, mert különb akar lenni, hanem azért, mert nem tud más lenni.” (Szabó Magda)

A Magiszter Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola székhelyintézménye a debreceni intézmény, ahol gimnáziumi oktatás folyik nappali, felnőtt nappali és levelező tagozaton. Intézményünkben középszintű érettségi bizonyítvány megszerzésére van lehetőség.


Képzések, képzési területek

Négy évfolyamos integrált gimnáziumi osztályok

azokat a 8. osztályos tanulókat várjuk, akik középszintű érettségi bizonyítványt szeretnének szerezni, valamint azokat is, akik sajátos nevelési igényűek, és szakértői véleményükben az együttnevelést javasolják számukra. Az integrált osztályaink kis létszámúak, ahol a fejlesztést szakképzett gyógypedagógus kollégák végzik, a szakmai munkát pedig gyógypedagógiai asszisztensek segítik. Intézményünk pedagógusai felkészült és empatikus hozzáállással segítik a kiemelt figyelmet igénylő gyermekeket.

Felnőtt nappali 4 évfolyamos gimnáziumi osztályok

Azokat a tanulókatvárjuk, akik 16. életévüket már betöltötték, és még nincs kialakult céljuk, de szeretnének érettségi bizonyítványt szerezni. Intézményünk pedagógusai tapasztalt hozzáállással készítik fel a tanulókat a középszintű érettségire. Az oktatott első idegen nyelv az: angol, az oktatott második idegen nyelv a német. A felvétel a tanulmányi eredmények és a középiskolai bizonyítvány, valamint személyes elbeszélgetés alapján történik. Szívesen fogadunk más gimnáziumokból érkezőket is.

Levelező tagozaton 4 évfolyamos gimnáziumi képzés

Várjuk azokat a 16. életévüket betöltött, családos, dolgozó tanulni vágyó leendő tanulóinkat, akik középszintű érettségi bizonyítványt szeretnének szerezni. Levelező képzésünk során szombati napokon zajlik a tanítás. Általános iskolai bizonyítvánnyal 9. évfolyamra iratkozhatnak be, sikeresen teljesített középiskolai tanévek esetén – az iskolatípust is figyelembe véve – a megfelelő évfolyamra történik a jelentkező besorolása. Az oktatott első idegen nyelv az: angol, az oktatott második idegen nyelv a német.