Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

MIOK József Nádor Általános Iskola, Középiskola, Szakiskola, Technikum és Szakképző Iskola

Pedagógiai asszisztenseink ma sikeres képesítő vizsgát tettek.

Gratulálunk!

Május 3.- án és 10.- én iskolánk tanulói Szlovákiába látogattak egynapos osztálykirándulásra. Jó hangulatban és élményekben gazdagon telt mindkét napunk. Igló ( Spisská Nová Ves)- 80 fő Nagymihály ( Michalovce) - 40 fő

Főzőverseny keretei közt mutathatták be tudásukat az iskola tanulói és pedagógusai egyaránt, melyen minden résztvevő sok élménnyel gazdagodott amellett, hogy senki sem ment haza korgó gyomorral. A főzőverseny mellett a hónap folyamán az iskola tanulói sportversenyeken is részt vehettek, amely egyfajta rendhagyó testnevelés óraként is szolgált, ezzel is színesebbé és színvonalasabbá téve az oktatást.

A nappali tagozatos tanulók mozilátogatáson vehettek részt a hónap folyamán, mellyel az intézmény a diákok egész éves kitartó és odaadó munkáját kívánta ily módon elismerni.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hősei előtt tisztelgő műsor a miskolci iskolában is méltó emléket állított az elesett honfitársainknak.

Egy másik jelentős beruházás is átadásra került az orvosi szoba keretében, mely hatalmas fejlődés afelé, hogy minél pontosabb és korszerűbb képet kapjanak a szülők gyermekeik egészségügyi állapotáról, továbbá ezen fejlesztéssel egyszerűbbé válik az esetleges betegségek kiszűrése.

Az intézmény új ékköve az újonnan berendezett és átadott tornaszoba, mely a legmodernebb, a tanulók igényeit teljes mértékben kielégítő eszközökkel és gépekkel lett ellátva.

Február 14. Valentin-nap, vagy nekünk magyaroknak Bálint-nap, melyet a diákok is örömmel ünnepeltek.

A hónapot mézes napokkal nyitotta az iskola, mely során a tanulók amellett, hogy rengeteg érdekes információval gazdagodtak a mézzel és a méhészek munkájával kapcsolatban, lehetőségük volt megkóstolni a friss hazai mézet.

December hónap folyamán a miskolci intézményünkbe is ellátogatott a Mikulás, hogy ajándékkal kedveskedjen minden tanulónak.

 

Iskolánkban elkezdődött az adventi készülődés és dekorálás.

A klub- és élményszoba berendezésre került új padlószőnyeggel és babzsákokkal bővültünk.

Miskolcon minden évben megrendezik a Szabad a pálya elnevezésű pályaválasztási kiállítást, amelyen iskolánk is képviseltette magát. Idén már második alkalommal a Miskolci Egyetemen rendezték meg.

Márton nap iskolánkban. Idén is megemlékeztünk a Márton napi hagyományokról és libazsíros és libatepertős kenyérrel leptük meg a diákokat.

Iskolánkba ellátogattak a nyolcadikos diákok és szülők.

Halloween ünnep iskolánkban.

Pakolás és a hátsó épület birtokbavétele a diákok aktív részvételével.

Iskolánk diákjai egy kis ünnepség keretein belül az 1956-os forradalom hőseire és áldozataira emlékeztek.

Videót készítettünk intézményünk népszerüsítéséhez.

Iskolánk tanulói digitális kompetenciamérésen mérték fel meglévő tudásukat.

Iskolánk tanulói bowlingozással kapcsolódtak ki, amit mindannyian nagyon élveztek.

Diákjaink közös mozizással, filmvetítéssel szórakoztak.

Iskolánk tanulói változatos programokkal lettek gazdagabbak szeptember elején. Kirándulást szerveztünk, intézményünk udvarán tartottunk változatos programokat és kézműves foglalkozással fejlesztették kreativitásukat.

Egy iskola fejlődése soha nem állhat meg, hiszen eleget kell tennie a fejlődő kor követelményeinek. Iskolánk az elmúlt hónapban újabb fejlődésen ment keresztül.

Bemutatkozás

Hiszünk abban, hogy a tudás mindenkié!
Az OKISZ kizárólagos jogutódjaként létrejön a Magyar Iparszövetség Oktatási Központ Kft. (MIOK), amely 1992-ig csak felnőttképzést folytatott és a mai napig töretlenül helytáll a köznevelésben, sokszínű és személyre szabott oktatást nyújtva minden tanuló számára.

A MIOK Iskolák küldetése, hogy:
- elkötelezett tanári karral valósítsa meg nevelési-oktatási céljait,
- piacképes szakmákat kínáljon a fiataloknak,
- elősegítse a hátrányos helyzetű tanulók társadalmi és munkaerő-piaci beilleszkedését,
- valamint népszerűsítse az életen át tartó tanulás eszméjét.


Képzések, képzési területek

Nappali- és esti gimnáziumi képzés

Szakgimnáziumi képzések:

5 éves és 2 éves esti, érettségire épülő

Nappali szakiskola:

2 éves SNI diákoknak (számítógépes adatrögzítő)


Hírek iskolánk életéből

Kérdései vannak gyermeke továbbtanulásával kapcsolatban? Bizonytalan a választásban? Sok szeretettel várjuk a pályaválasztás előtt álló diákokat és szüleiket a Miok nyílt napján 2022. november 16-án 9:00-12:00 óra között Miskolcon a Petőfi Sándor utca 25. szám alatt. Segítünk meghozni a döntést. Találkozzunk személyesen!


Az iskola elérhetőség, telephelyei

MIOK József Nádor Általános Iskola, Középiskola, Szakiskola, Technikum és Szakképző Iskola
Az intézmény rövid neve: MIOK Gimnázium
Székhely: 3530 Miskolc, Petőfi u. 25.
Képviselője, titulusa: FÜVESI GÁBORNÉ, igazgató

Kapcsolat:
E-mail cím: Geszti Imre: miok.iskolak@gmail.com
Telefon: +3670 204 5627
Egységes működési engedély 2023.: BO/05/01067-4/2023.
OM: 201189
Az intézmény weboldala: https://jngszi-miskolc.hu/

Székhelyintézmény MIOK József Nádor Általános Iskola, Középiskola, Szakiskola, Technikum és Szakképző Iskola Miskolc, Petőfi u. 25.