Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

Hírek

Lelkünk újra ragyog!

LMA Nyírbátor
2023.05.05 11:01
Lelkünk újra ragyog!

Örömmel számolunk be arról, hogy iskolánk 7 tanulója 2023. május 5-én egy igazán különleges versenyen mérettette meg magát. Élménysulis diákjaink „ A lélek hangja ” regionális versíró versenyen mutatták meg, milyen gazdag a szókincsük, a fantáziájuk, milyen ügyesek a rímfaragásban.

A verseny első fordulójában egy választott szócsokor felhasználásával kellett egy-egy verset beküldenünk, majd a végső megmérettetésre meghívást kaptak Horváth Lotti Izabella 3. osztályos, Birta Gergő és Máté Dusán 4. osztályos, Horváth Hédi Panka és Illés Dorka 5. osztályos, valamint Pethő Petra és Virág Lilien 7. osztályos tanítványaink.

A 3-4. évfolyamosok közt II. helyezést ért el Máté Dusán, az 5-6. osztályosok közül szintén a II. helyen végzett Horváth Hédi Panka, valamint a zsűri különdíját  Illés Dorka kapta. A 7-8. évfolyamos korcsoportban különdíjban részesült Virág Lilien.

Szívből gratulálunk valamennyi tanítványunknak! Köszönjük a felkészítést Seresné Kónya Antónia és Lukács Tiborné tanító néniknek, valamint Kóródiné Tóth Mária tanárnőnek!