Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

Hírek

A Varázslat Bábcsoport részt vett a Gyermekbábjátszók Országos Gálarendezvényén

LMA Nyírbátor
2022.11.22 10:24
A Varázslat Bábcsoport részt vett a Gyermekbábjátszók Országos Gálarendezvényén

A 2021 szeptemberében alakult Varázslat Bábcsoport 2022. november 18-án részt vett a Gyermekbábjátszók Országos Gálarendezvényén, amelynek Szolnok városa adott otthont immáron második alkalommal. Az Élménysuli igen ügyes bábosainak ez volt az első olyan lehetősége, amikor egy szakavatott zsűri előtt mutatkozhatott be.

Természetesen nagy volt az izgalom mindannyiunkban, mivel tisztában voltunk azzal, hogy az ország legismertebb és legtehetségesebb csoportjaival mérjük össze tudásunkat. Hetek óta lázasan készültünk, és a munkánkat siker koronázta. Két oklevéllel tértünk haza! Az arany fokozatú oklevelet azért kaptuk, hogy bejutottunk erre a gálára, valamint az ott nyújtott teljesítményünkért. A második oklevelet -a zsűri különdíját - a tiszta, érthető színpadi beszédért vehettük át. A gálán való részvétel egyrészt mérföldkő volt az egyébként gyerekcipőben járó kis csoportunk számára, másrészt óriási tapasztalatot szereztünk. Láttuk azt, hogy a bábművészet skálája milyen óriási. Már a hazafelé vezető úton megszületett bennünk a gondolat, hogy a következő előadásunkra marionett bábokkal fogunk készülni.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani tanítványaimnak az őszinte lelkesedésükért, valamint azért, hogy időt és energiát nem kímélve készültek az első országos rendezvényre.