Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

Hírek

Szalagavató ünnepség

Magiszter Debrecen
2022.11.22 00:21
Szalagavató ünnepség

Hosszas szervezés és gyakorlás után végre elérkezett a nap, amikor végzőseinkre végre felkerültek a szalagok, és bemutathatták sokat gyakorolt táncaikat családtagjaik, tanáraik és saját maguk legnagyobb örömére. A debreceni Vasutas Művelődési Központ termében teltház várt a végzősökre.

A szalagavató ünnepélyes bevonulással kezdődött, majd köszöntőt mondott Sassné Varga Éva, az Esélytér Intézményfenntartó szakmai vezetője, valamint Palatinus-Kelemen Andrea intézmény vezető-helyettes.

A meghívott vendégek és az osztályfőnökök szalagtűzése után a 12.B, a 12.K és a 12.L osztályok tanulóira is felkerültek a szalagok. Így már méltó módon készülhetnek a ballagásra, majd az érettségire. Az ünnepség szünetében Kissné Galuska Anikó mélyhegedű művész, az iskola ének-zene tanára, valamint Molnár-Szabó Ildikó gyógypedagógiai asszisztens hegedűn játszott, Tőzsér-Dézsán Enikő pedig énekelt.

A szünet után következtek a végzősök táncai: a 12.B osztály bécsi keringővel nyitotta meg a műsort, melyet a 12.K osztály modern tánca követett. A 12.B osztály lány tanulóinak modern tánca után a közös búcsú és az ajándékátadás zárta a szalagavató ünnepséget.