Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

Hírek

Szakmai nap az Élménysuliban - LMA Nyírbátor

LMA Nyírbátor
2024.04.24 18:08
Szakmai nap az Élménysuliban - LMA Nyírbátor

2024. április 24-én az LMA Nyírbátori Tagintézményében „Tavaszi szakmai nap” került megrendezésre, melyen az Esélytér Intézményfenntartó égisze alatt működő nevelési-oktatási intézmények pedagógusai vettek részt. 

Intézményünk tanárai lelkesen tettek eleget a felkérésnek, és sokszínű programelem megvalósításával igyekeztek bemutatni az intézményben folyó eredményes munkát.

A népdalénekesek zenés köszöntőjét a 6. évfolyamosok történelem órája követte, majd „Bee-Bot” eszközökkel megvalósított matematika órát láthattak a vendégek. A nap folyamán bemutatkozott még a Varázslat Bábcsoport, valamint a 3. évfolyamosok magyar órájába is bepillantást nyerhettek az érdeklődők.

A tanórákon/foglalkozásokon alkalmazott hagyományos és újszerű módszerek, innovatív technikai eszközök, digitális felületek használatával az élményszerű tanítás/tanulás sokféle lehetőségét mutatták be az Élménysulis pedagógusok.

A program kötetlen szakmai beszélgetéssel, tapasztalatcserével zárult.

Köszönet a program megvalósításában aktívan résztvevő: Kopasz Csabáné, Kóródiné Tóth Mária, Nagyné Lőrincz Lilla, Szedlárné Szabó Judit pedagógusoknak.