Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

Hírek

Varázslat Bábcsoport a Városi Majálison - LMA Nyírbátor

LMA Nyírbátor
2024.05.01 17:14
Varázslat Bábcsoport a Városi Majálison - LMA Nyírbátor

Örömmel számolunk be arról, hogy a Varázslat Bábcsoport felkérést kapott a Városi Majális rendezvényen való szereplésre, amelyre természetesen örömmel mondtunk IGEN-t. Megtiszteltetés számunkra, hogy 2024. május 1-jén a helyi közönség előtt is bemutatkozhattunk, így a városlakók is betekinthettek a munkánkba. Marionett bábokkal egy cirkuszi varietét láthatott a nagyérdemű.

Valóban az a célunk, hogy a helyi közösség is megismerje a munkásságunkat, a városunk bábszínházi igényeit kiszolgálhassuk, a nézőket előadásainkkal pozitív élményhez juttassuk. A rettentően szeles időjárás ugyan megnehezítette a dolgunkat, ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat, hisz újra közösen élhettük át azt a csodát, amit a bábjáték nyújt számunkra. 

Köszönjük a bábcsoport vezetőjének, Kóródiné Tóth Mária tanárnőnek a felkészítő munkáját!

A csoport tagjai:

Böszörményi Borbála, Czekmeiszter Panna, Kondás Barbara, Papp Réka, Villás Tamás, Simon Attila, Szilágyi Norbert, Mándi Barbara, Füzesi Vanda, Pethő Petra, Virág Lilien, Vislóczki Bálint, Tóth Maja, Enyedi Zelina, Mocsár Réka, Máté Dusán, Birta Gergő, Nagy Máté, Éles Laura