Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

Hírek

Szalagavató 2023

Esélytér
2023.11.07 14:21
Szalagavató 2023

2023. október 27-én, pénteken, iskolánk diákjainak életében is eljött a várva várt esemény a szalagavató.

 

Az ünnepség a 12.A osztály nyitótáncával kezdődött, melyet a 10.B osztályos tanulónk, Takárszki Flóra zongorajátéka követett. A zenés és táncos produkciók után a végzős osztály videóját tekinthettük meg, melyben az elmúlt évek legszebb pillanatait gyűjtötték össze. A szalagok feltűzése előtt az Esélytér Intézményfenntartó képviseletében Liptákné Lekli Ágnes ünnepi beszédével tisztelt meg bennünket, illetve intézményünk vezetője, Rubóczkiné Bodnár Anikó osztotta meg velünk a naphoz fűződő érzéseit. Ezt követően a 11. osztály egy rövid műsorral készült a felsőbb éves diáktársaihoz, melyben a hozzájuk fűződő érzéseket és átélt élményeket osztották meg.


A 12. osztály is készült beszéddel, melynek a végén a szüleiknek jelképes ajándékot, 3D-s szíveket adtak át, hálájuk jeléül. A megható pillanatok után pedig elérkezett a várva várt esemény, a szalagtűzés. A 12.A osztály osztályfőnöke, Lévai Ferenc tanár úr feltűzte tanítványai szíve fölé azt a jelképet, amire az életük egy korszakának lezárásaként tekinthetnek. Természetesen ezzel az eseménnyel párhuzamosan a diákok gyermekkori fotóit láthattuk a kivetítőn. A végzős osztály diákjai is feltűzték a szalagokat az Esélytér Intézményfenntartó képviselőjének, az intézményvezető asszonynak, az igazgatóhelyettes asszonyoknak, és a tanulmányaikat elősegítő tanároknak.

A meghitt pillanatok után az egyik pedagógusunk, Dienes Róbert gitárjátékával lepte meg a végzős osztályt. Ünnepségünk fényét pedig a Magyar Pünkösdi Egyház Imádság Háza Missziós Gyülekezetének lelkipásztora, Zink Norbert és csapata emelte elgondolkodtató szavaival és örömet hozó zenéjével.


A 12. A osztály egyik tanulója, Réz György énekhangjával kápráztatta el a közönséget, mely után a felsőbb osztály közös táncát mutatta be, melybe az osztályfőnöküket is bevonták. A táncos vetélkedőt egy vicces osztályvideó és egy közös ének követte. A szalagavatót az iskolánk táncoslábú pedagógusainak a produkciója zárta, mely szintén meglepetésként készült a búcsúzó osztály számára, mellyel e nevezetes nap végéhez is érkeztünk. A színvonalas szalagavató műsorunkat két kiváló pedagógusunknak köszönhetjük, Molnár-Dienes Emőkének és Gribovszky Timku Ritának, akik szívvel-lélekkel készültek e jeles eseményre.

Üzenetünk minden kedves végzős diákunknak:

„Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek. Csupán tiszta szív és sok, sok szeretet.”
(Pázmány Péter)