Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

Hírek

Verébavató 2023.

Esélytér
2023.10.05 13:41
Verébavató 2023.

Már nagyon vártuk ezt a napot! 2023. 09.29-én verebeinket végre felavathattuk!

E jeles esemény iskolánk egyik fontos hagyománya, melyet minden évben megrendezünk.

A verébavató célja, hogy a „verebekkel” megismertessük a közösségi élet fontosságát, valamint lehetőséget adjunk nekik a kapcsolatteremtésre a felsőbb évfolyamos tanulókkal. A 10.A osztály segített a feladatok lebonyolításában és szervezésében. Három pedagógus és két diák alkották a zsűrit. Az előzetes feladat az volt, hogy mindegyik 9. osztálynak egy teljesen szabadon választott bemutatkozó műsorszámot kellett előadnia iskolánk udvarán.

A produkciók után pedig a 10.A osztály vette át az irányítást a nap főszereplői fölött, elkezdődött a vetélkedő. A feladatok nagyon érdekesek és izgalmasak voltak. Főszerepet kapott a nevetés és a szórakozás. A diákok olyan dolgokban próbálhatták ki magukat, mint például törpejárásban végig menni a suli körül, tejszínhabbal kienni a pillecukrot, kéz és bármi más segítség nélkül, lufival táncolni zenére úgy, hogy a tanulópárok a hasuk közé teszik a lufit, és nem szabad leejteni. A feladatsor végén a zsűritagok értékelték az osztályok teljesítményét. Ez alapján az első helyezett a 9.A, a második a 9.C, a harmadik pedig a 9.B osztály lett. 

A versenyen való részvételért mind a három osztály egységesen egy tortát és egy oklevelet kapott. Mindenki nagyon jól érezte magát, a résztvevők szép emlékekkel és új barátságokkal gazdagodtak e rendezvény folyamán. A 9.A-s diákok lelkesen várják a következő tanévet, hogy ezúttal ők is részt vehessenek a verébavató szervezésében.