Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

LMA Nyíregyháza

Elindult az új tanév

Esélytér
2024.09.02 13:01
Elindult az új tanév

Rövid, de tartalmas ünnepséggel kezdődött 2024/25-ös tanév a Leonardo Média Akadémia, Gimnázium, Szakgimnázium, Technikum és Általános Iskolában. Bókáné Balmaz Ágnes saját versével köszöntötte a jelenlévőket, majd Rubóczkiné Bodnár Anikó főigazgató asszony lelkesítő beszéddel üdvözölte a diákokat és a tantestületet.

Hagyományainkhoz híven jelképes ajándékkal, leonardós szív kitűzővel kedveskedtek felsőbb éves tanulóink az új, 9. és 13. évfolyamba lépőknek, akik bejegyezhették nevüket intézményünk Évkönyvébe. Az új diáksereg mellett új pedagógusokat is köszönthettünk, akik szintén megkapták a kitűzőket, így ettől a pillanattól kezdve bennük is az iskola mottójához híven „leonardós szív dobog”.

Minden diák számára kívánjuk, hogy a leonardós éveiteket töltsétek meg tartalommal, tanulással, szeretettel, és minden olyan tevékenységgel, amely javatokra válik, és örömötökre szolgál. Útravalóul Nelson Mandela gondolatát adjuk:

 "A legnagyobb dicsőség az életben nem abban rejlik, hogy soha nem esünk el, hanem abban rejlik, hogy minden esésnél felemelkedünk."