Kérdése van? Hívjon minket! +3630 319 8182

LMA Nyíregyháza

Verébtábor élménybeszámoló - LMA Nyíregyháza

Esélytér
2024.08.29 13:29
Verébtábor élménybeszámoló - LMA Nyíregyháza

Az új tanévet megelőzően két fantasztikus napon keresztül élményekkel gazdagodhattak újonnan érkező tanulóink iskolánk verébtáborában. A 9. évfolyam két osztályának tanulói izgatottan és kissé félénken érkeztek meg az első napon, de hamar kiderült, hogy az előttük álló közös kalandok mindenkit összekovácsolnak.

Első nap - Ismerkedés és kihívások az erdőben
Reggel egy rövid csapaterősítő játék után a diákok megismerkedtek a tantestülettel az iskolán belül. Miután mindenki felvette a közös tábori egyenpólóját, a nyíregyházi Erdei Tornapályán folytattuk a programot, ahol a két osztály különböző feladatokon keresztül kezdte meg az ismerkedést. Az ügyességi sorverseny során rengeteget nevettünk és szurkoltunk egymásnak, ezzel megalapozva a jó hangulatot. Ebéd után az osztályok saját zászlójukon és indulójukon dolgoztak, ami még inkább erősítette a csapatszellemet.

Második nap - Vidéki kalandok és lövészet
Másnap a petneházi Szigeti Tanyára látogattunk, ahol a vidék hangulatát és a tanyasi élet szépségeit élvezhettük. A diákok kipróbálhatták a lövészetet, természetesen biztonsági felügyelet mellett, majd egy izgalmas tanyabuszos körtúrán vettünk részt, ahol a tanulók megismerhették a környék érdekességeit.

Mindkét nap végére mindenki kellemesen elfáradt - nem csak a meleg, hanem a rengeteg élmény miatt is. Az új tanévre felkészülve sok nevetéssel, közös élményekkel és új barátságokkal gazdagodva tértünk haza. ❤️

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a szervezésben és lebonyolításban, valamint a diákoknak, hogy ilyen aktívan és nyitottan vettek részt a programokban! Alig várjuk, hogy folytassuk a közös utunkat a Leonardo Média Akadémia Gimnázium falain belül! ✏️