Ne félj váltani!

A felső tagozat egy diák tanulmányainak talán az egyik legfontosabb része. Itt már elengedhetetlenek a megfelelő tanulási készségek a sikeres tanulmányok érdekében. Mi kellhet hozzá?
💡 Szervezettség
Nagyon sok diák nem rendelkezik természetszerűleg a szervezés létfontosságú képességével, például nem tudja megfelelően rendezni a tanszereit, az időbeosztását és a feladatait. Mi egyértelmű elvárásokkal segítünk kidolgozni és fenntartani egy működőképes rendszert, ami az aktuális iskolai feladataidhoz igazodik. Ha mégis nehézséged akad ebben, segítünk!
💡 Jegyzetelés
A jegyzetelési készség alapvető fontosságú mind a középiskolában, mind egyetemen. A felső tagozat páratlan lehetőség ezen képesség elsajátítására. Pedagógusaink segítséget nyújtanak abban, hogyan tudsz átlátható és a tanulást segítő hatékony jegyzeteket készíteni órán.
💡 Tanulási ütemterv
A gyerekek időbeosztása – még akkor is, ha néha nem úgy néz ki – tele van kemény elméleti munkával, így nem csoda, ha alkalomadtán megijednek a rengeteg elintézendő feladattól, projekttől, beadandótól. Nálunk a legnagyobb hangsúly nem az „üzenőfüzeten” hanem a „MiKoRra?” füzeten van, ahol előre, heti és havi ütemtervben láthatod a feladatokat.