FELNŐTTKÉPZÉS

Felnőttképzés

Esélytér Intézményfenntartó

I. Engedélyezett képzések

II. Felnőttképzést kiegészítő tevékenység

IV. Letölthető dokumentumok

KÉPZÉS AJÁNLÓ

Életmód és Táplálkozási Tanácsadó Tréning

A tréningen résztvevő sajátítsa el az egészséges táplálkozás alapjait. A táplálkozás új alapokra helyezése mellett, a tréning segít egy olyan rendszert kialakítani a mindennapokban, hogy az könnyen követhető legyen. Személyi edzőknek, sport szakembereknek és azoknak a jelentkezőknek ajánljuk a tréninget, akik életmód váltás előtt állnak.

Sportedző-Karate sportág

A képzésben résztvevő sajátítsa el a Harcművészet oktató, sportedző karate sportág oktató, karate oktató munkakörök betöltéséhez szükséges elméleti ismereteket és gyakorlati kompetenciákat, melyek birtokában képessé válik feladatai önálló ellátására.

Csoportos fitness instruktor

A képzésben résztvevő sajátítsa el a fitness oktató, aerobik oktató, csoportos fitness instruktor munkakörök betöltéséhez szükséges elméleti ismereteket és gyakorlati kompetenciákat, melyek birtokában képessé válik feladatai önálló ellátására.

Sportedző-Atlétika sportág

A képzésben résztvevő sajátítsa el az atlétika oktató, sportedző atlétika sportág oktató, atlétika oktató munkakörök betöltéséhez szükséges elméleti ismereteket és gyakorlati kompetenciákat, melyek birtokában képessé válik feladatai önálló ellátására.

INTÉZMÉNYEINK AJÁNLATAI

V. Kapcsolat

Nemes Ágnes
Felnőttképzési munkatárs
email: felnottkepzes.szervezes@gmail.com
telefon: (+36) 20 267-0730

Teramed Comp © Copyright - Esélytér