Fantasztikus osztálykirándulásokon vagyunk túl!

Fantasztikus osztálykirándulásokon vagyunk túl!
🔴 Az 1. és 2. osztályos kispajtások a csongrád-bokrosi Vadnyugati városba látogattak el, ahol animátor segítségével megismerkedhettek a vadnyugati élet adta kalandokkal. Indiánokká változhattak, labirintusban bolyonghattak, különböző ügyességi feladatokon vehettek részt, mint pl.: a patkódobás. Musztángokká válva szelték át a közeli erdőt, aranyat moshattak. Továbbá rodeó, állatsimogató, a Sheriff és a felesége adta előadást is megtekinthették.
Élményekben gazdag, tartalmas napot töltöttünk el.
A gyerekeket idézve 10/10-es volt az osztálykirándulás. 🤩
🔴 A 3. osztályosok az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban jártak osztálykirandulason, ahol népünk történetével, történelmével, a régi korok szokásaival, életével ismerkedhettek meg. Élvezettel nézték meg a régi iskolát, postát, fazekas- és egyéb műhelyeket, vásároltak a szatócs boltban, bekukkanthattak a malomba és “találkozhattak” a tanév során tanult uralkodókkal is. 😊 Nagyon élménydús, szórakozással, játékokkal teli napot töltöttek el.
🔴 A 4. osztályos tanulók Kecelre a Hadtörténeti Parkba látogattak el, ahol lenyűgözte a gyerekeket a tankok, lokátorok, harckocsik sokasága, illetve az eléjük táruló repülőgépek látványa. Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőházában egy lebilincselő tárlatvezetés mellett a költőről szerzett ismereteiket eleveníthették fel, egészíthették ki. Az Úttörténeti Múzeum interaktív kiállítása segítségével élményszerű tapasztalatokat szerezhettek az útépítés történetéről, a közlekedés fejlődéséről. Az úthenger vezetése mindenkinek nagyon szórakoztató volt. S ha már közlekedés, akkor nem maradhatott ki az Old Car Múzeum, ahol jobbnál jobb autócsodákban, nosztalgia járgányokban gyönyörködhettünk. Élménydús napot zártunk!